Morgen is het zover, de start van de alternatieve Avond4daagse Almkerk!

Helaas is dit een afgeslankte vorm van wat u van ons gewend bent, dit wil alleen niet zeggen dat u niet lekker kunt gaan wandelen op de routes die wij het afgelopen jaar hebben gemaakt voor u.
Elke wandeldag, om de 9:00 in de ochtend zullen de routes gepubliceerd worden op onze website en hier op Facebook. Aankomende vrijdag hebben wij als afsluiter een livestream opgezet, hierover later deze week meer.
Wij zouden het leuk vinden als u een foto deelt van uw wandeltocht met de hashtag #A4Dalmkerk2020
Nogmaals willen wij u er op attenderen dat u zelf verantwoordelijk bent voor uw eigen veiligheid. Ze geven een paar prachtige dagen aan met hoge temperaturen, vergeet u zelf niet in te smeren en een flesje water mee te nemen.