AVOND4DAAGSE ALMKERK GAAT AANGEPAST DOOR

Eind april hebben wij medegedeeld dat de 5e editie van de Avond4Daagse helaas niet door kan gaan. Na overleg hebben wij besloten dat wij onze routes zullen delen via onze sociale media kanalen en via onze website.

In de week van 23 tot en met 26 juni, dit is 1 week later dan de originele datum, zullen wij de routes publiceren. Op de website zal per dag nog een uitgebreide routebeschrijving geplaatst worden. Wij willen u op deze manier de mogelijkheid bieden om de routes te lopen op ieder gewenst moment.

Onderweg zullen er dan ook geen verkeersregelaars, stempelposten of drinkpunten te vinden zijn.

Dit betekent dat u zelf verantwoordelijk bent voor uw veiligheid. Daarnaast verwachten wij dat u ook de richtlijnen van het RIVM in acht neemt.

Daarnaast zullen wij dit jaar ook geen medailles uitreiken. Om toch af te sluiten met een feestje zullen wij vrijdagavond 26 juni een livestream uitzenden. Deze link kunt u vrijdag op onze website en onze social media terug vinden.

Om toch het Avond4Daagse gevoel te behouden vragen wij jullie om elke dag een foto te maken en deze te delen via social media kanalen met de hashtag #A4DAlmkerk2020