5e editie avond4daagse Almkerk Afgelast

Op dinsdag 21 april kondigde de overheid en het RIVM een verlening van de coronamaatregelen aan. Deze verlening betekent helaas dat de 5e editie van Avond4Daagse Almkerk definitief niet door kan gaan. Lange tijd hadden we de hoop en het vertrouwen dat de maatregelen tijdig effect zouden hebben. De Avond4Daagse Almkerk zou dan alsnog op een veilige manier plaats kunnen vinden. Dat leek ons een vooruitzicht na een moeilijke periode.

Alhoewel we steeds minder rekening hielden met dit scenario, valt de definitieve afgelasting ons zwaar. Uiteraard staat ieders gezondheid voorop, maar we wilde Almkerk een hart onder de riem steken door het op gepaste wijze door te laten gaan. Afgelasting is noodzakelijk en begrijpelijk. Maar brengt ook teleurstelling met zich mee.

Die teleurstelling treft ook al onze medewerkers, vrijwilligers, partners, sponsoren, leveranciers en ieder ander die de Avond4daagse Almkerk een warm hart toedraagt. Iedereen heeft hard gewerkt en veel geïnvesteerd om de 5e editie een succes te maken.
Het is dan ook heel erg spijtig dat de Avond4Daagse Almkerk niet doorgaat, maar het belangrijkste is dat iedereen gezond deze periode doorkomt.