Vrijdag 21 juni 2019 – 10 KM

• Vertrek vanuit De Soos en sla rechtsaf de Provincialeweg Noord op.
  • Bij de rotonde gaat u rechtdoor, de dijk op.
  • Sla rechtsaf bij de Oude Doorn en volg het natuurpad door het weiland.
  • Aan het einde van het natuurpad vervolgt u uw weg over het fietspad van de Woudrichemseweg richting Almkerk.
  • Sla vervolgens linksaf (derde afslag), het fietspad langs de Almweg op.
  • Volg dit fietspad tot u bij de Waardhuizenseweg rechtsaf slaat.
  • Bij de kruising met de Broekgraaf slaat u rechtsaf en daarna gaat u weer rechts richting de Laagt.
  • Aan het einde van de Laagt gaat u linksaf en gelijk weer linksaf het Hoekje in.
  • Deze loopt u uit en daarna slaat u rechtsaf de Brugdam in.
  • Sla daarna linksaf naar de Kruisstraat, deze loopt over in de Voorstraat.
  • Vandaag passeren we Keurslager Barten, op vertoon van uw stempelkaart ontvangt u iets lekkers. Op = op.
  • Vanaf de slager mag u direct doorlopen naar ’t Verlaat (eerste weg links naar de ’t Verlaat).
  • Alle afstanden verzamelen om 20.00 uur bij ’t Verlaat waarna we met alle lopers in één defilé richting de soos lopen
  • LET OP:Bij de soos aangekomen kunt u uw medaille ophalen bij de aangegeven plaatsen.
  • Heeft u zich niet vooraf ingeschreven? Dan bestaat er de kans dat uw medaille later geleverd wordt.

De organisatie wil u bedanken voor uw deelname aan de avondvierdaagse Almkerk. We kijken terug op een geslaagde 4eeditie van deze vierdaagse. We zien u graag volgend jaar weer!